Rabo Club Support,

Op 12 oktober werd door de Rabobank een cheque overhandigt aan Charlotte van Speeltuin Sint Joseph. Dit geldbedrag hebben wij te danken aan alle leden van de Rabobank die op onze speeltuin hebben gestemd. Er wordt een bedrag van € 516,42 overgemaakt aan de speeltuin. Dit geld kunnen wij goed gebruiken voor de ontwikkeling en realisatie van een overkapping en het opknappen van de bijgebouwen.

Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd.

Top feestweekend Speeltuin St. Joseph

75 jaar speeltuin St. Joseph, het was een schitterend weekend! Zaterdagavond trapte we af met onze receptie waar veel verenigingen, sponsoren en mensen die onze speeltuin een warm hart toedragen langskwamen. Voor Math Vandewall en Wil Penners was dit het laatste Fancy Fair weekend als bestuurslid en daarom werden beide heren in het zonnetje gezet. Math is zelfs, voor zijn jarenlange inzet, benoemd tot erevoorzitter van de speeltuin. Tenslotte heeft wethouder Bjorn Molling een gedenkboom in de speeltuin geplant. Deze boom is geplant ter nagedachtenis aan de overleden bestuursleden en oud-bestuursleden van de speeltuin. Na het officiële gedeelte was het tijd voor feest, DJ Michel en Bieske zorgde ervoor dat het een super avond was.

Zondag was het tijd voor onze wandeltocht en was de middag vooral bedoelt voor de kinderen. Naast heerlijk spelen in de speeltuin, konden de kinderen ook geschminkt worden en werden veel glittertattoos gezet ;) DJ Snaky zorgde voor lekkere muziek en onze frituur was zo goed als uitverkocht. En dan weet je dat het een TOP weekend was! We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp, sponsoren voor de donaties en alle bezoekers voor hun komst naar onze mooie speeltuin.

Marjan Brouwers-Roufs, oud- bestuurslid werd op zaterdag 17 juli 2021 in het zonnetje gezet vanwege haar jarenlange inzet voor speeltuin Sint Joseph. Marjan werd bedankt voor meer dan 30 jaar bestuurslid te zijn geweest en werd benoemd tot ere-bestuurslid van de speeltuin.