Zaterdag 17 juli ’21 Wandeltocht Speeltuin St. Joseph

Het laatste weekend voordat de zomervakantie begint organiseren we een gezellige kids én volwassenen wandeltocht door de prachtige natuur van Meerssen. Starten kan tussen 12:00 en 14:00 uur vanaf de speeltuin. De wandeling voor de kinderen is ca. 3,5 KM en de wandeling voor de volwassenen is ca. 8 KM. We ontvangen jullie graag in de speeltuin met koffie, thee en vlaai en voor de kinderen hebben we natuurlijk ook wat lekkers klaar staan. Voor de kinderen ligt er ook een leuke speurtochtkaart klaar om mee te nemen tijdens het wandelen, deze kaart kan worden ingeleverd aan het einde van de tocht om een leuk prijsje op te halen! De wandeling eindigt ook in de speeltuin zodat de kinderen nog even heerlijk kunnen spelen. Na al dat wandelen en spelen is er vast honger, alle wandelaars krijgen na afloop frietjes met een frikandel of kroket. Er is ook de mogelijkheid om zelf consumpties te kopen (koffie/ thee/ bier/ wijn/ frisdrank).

Deelname kinderen (tot 12 jaar): € 5,00

Deelname volwassenen: € 7,50

Inschrijven kan tot woensdag 14 juli 18.00 uur via deze webshop www.speeltuin-st-joseph.com/c/wandeltocht of stuur een mail naar info@speeltuin-st-joseph.com met het aantal deelnemers, dan ontvangt u van ons een betaalverzoek.

Deelname is alleen mogelijk na betaling!

Activiteiten

Elk jaar worden er diverse activiteiten in de speeltuin georganiseerd. Een jaarlijks terugkomend fenomeen en traditie is de fancy fair. Tijdens deze fancy fair worden er tal van activiteiten georganiseerd voor kinderen, verder wordt de fancy fair muzikaal opgeluisterd door de schutterij en de zaate hermenie.

Daarnaast is er elk jaar NL doet (Oranjefonds). Tijdens deze vrijwilligers dag geven vele vrijwilligers de speeltuin een opknapbeurt, hierbij hebben wij hulp van de zonnebloem en IVN Meerssen. In samenwerking met MOS wordt er jaarlijks een wereldspellen middag georganiseerd. Doel van deze middag is om kinderen kennis te laten maken met spellen vanuit de hele wereld en hiermee een bijdrage te leveren aan de mondiale bewustwording.